Tuin aanleggen in Zeewolde

Tuinontwerp en tuinontwerpbureau voor Harderwijk

-Tuinontwerp en tuinontwerpbureau voor Harderwijk en omgeving. Op ons kantoor tuinontwerpbureau ontwerpen wij (misschien wel uw tuinontwerp) volgens het “old school” principe. Dit wil zeggen dat na het inventariseren van de wensen van een klant eerst een tuinschets wordt gemaakt, dus een soort praatplaatje. Deze schetsen, als ook bijbehorende offerte worden u gratis aangeboden, net zolang tot het schetsontwerp geheel naar wens is.

Wij hanteren in een tuinontwerp o.a. de volgende richtlijnen: – Ontwerpen is de kunst van het weglaten. – Elk onderdeel in het ontwerp is functioneel; het waarom leidt automatisch tot een waartoe. – Het ontwerp proberen wij overzichtelijk te maken, ook door een juist gebruik van kleur. – Naar wens wordt er meer diepte gegeven door het creëren van zichtassen. Dit zijn zomaar een aantal richtlijnen die door ons worden toegepast in alle denkbare ontwerpen. Een beplantingsplan, een ontwerp in 3-D of in “vogelvlucht” kan door ons tegen vergoeding worden opgemaakt.

Wij nodigen u uit deze website “door te bladeren” om zodoende een beeld te krijgen wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Het contactformulier kunt u invullen (of gewoon even bellen) voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Voorbeelden zijn te zien door op deze link te dubbelklikken: Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?