Tuinonderhoud Naarden

Wij voorzien uw tuin graag van onderhoud in de regio van Naarden.

Naast het aanleggen van tuinen zorgen wij ervoor dat uw tuin spik en span blijft zodat u in elk jaargetijde kunt genieten van uw tuin.

Het tuinonderhoud hangt af van uw wensen, de stijl en het ontwerp van de tuin. Wij voorzien u graag in advies hoe uw tuin het beste onderhouden kan worden.

Heeft u geen groene vingers? Of heeft u simpelweg geen tijd om in uw tuin te werken? Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor diverse tuinwerkzaamheden. Wij werken zowel op basis van een onderhoudscontract als een eenmalige opdracht. Maak snel gebruik van het gemak van Reesink Hoveniers.

Voordelige tuinonderhoud in Naarden

Reesink Hoveniers staat bekend in Naarden om het leveren van toewijding, liefde en vakmanschap betreft het hoveniersvak. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het onderhouden van tuinen. Wij werken niet alleen voor particulieren, ook landgoederen of parken zijn bij ons onder te brengen.

Dankzij onze vakkennis en ervaring weten wij elke tuin de vereiste aandacht te geven. Wij zijn zeer flexibel en stellen uw wensen af op onze werkzaamheden.

Met onze professionele tuingereedschappen gaan wij effectief te werk. Hierdoor zijn wij instaat om kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs.

Wij hebben professionele gereedschappen ten behoeve van mosbestrijding en effectieve mollenbestrijding in huis. Maar ook voor werkzaamheden als snoeien of maaien maken wij gebruik van ons eigen kwaliteitsvolle apparatuur.

Tuinonderhoud op basis van een onderhoudsplan in Naarden

Reesink Hoveniers stemt uw wensen af op onze werkzaamheden, dit noemen wij tuinonderhoud op maat. Wij zorgen ervoor dat u het gehele jaar door kunt genieten van een goed onderhouden tuin.

U kunt bij ons terecht voor eenmalige opdrachten of een tuinonderhoudabonnement. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer in het jaar Reesink Hoveniers bij u langskomt. Dit kan variëren van wekelijks of maandelijks tuinonderhoud, tot minimaal één keer per half jaar.

U bespreekt met ons uw wensen voor het tuinonderhoud en wij maken voor u een planning. Het onderhoud wordt vervolgens, volgens dit plan en volgens uw wensen, door ons in uitvoering gebracht. Op deze manier kunt u in elk seizoen genieten van een prachtige tuin.

Woont u in Naarden of omgeving en wilt u meer informatie over tuinonderhoud van Reesink Hoveniers. Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde.

Gebakken klinkers