heerdt2

Tuinonderhoud Bilthoven

Ook voor het tuinonderhoud in Bilthoven bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres.

Onze vakmannen zorgen voor een probleemloze tuinaanleg, waarna u in een mum van tijd van uw nieuwe tuin kunt gaan genieten.

Elk seizoen vraagt om een ander onderhoud aan uw tuin. Ook hangt het tuinonderhoud af van uw wensen, het ontwerp en de stijl van uw tuin.

Heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden? U kunt heel het jaar door bij ons terecht voor diverse tuinwerkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor een eenmalige opdracht, maar ook een onderhoudscontract is mogelijk. Als u Reesink Hoveniers inschakelt kunt u er gerust van zijn dat uw tuin in goede handen is.

Tuinonderhoud door onze hoveniers

Reesink Hoveniers herkent zich in vakmanschap, toewijding en liefde voor het hoveniersvak. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van tuinonderhoud in Bilthoven en omgeving. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en werken voor particulieren, bedrijven en instellingen aan onder andere landgoederen en landschappen.

Elke tuin vraagt om een ander onderhoud. Door onze vakkennis, opgedaan tijdens de jarenlange ervaring, kunnen onze gediplomeerde medewerkers hier flexibel op inspelen.

Wij maken gebruik van hoogwaardige tuingereedschappen. Hierdoor gaan we zeer efficiënt te werk. Dit scheelt in uw portemonnee.

Zo hebben we professionele gereedschappen ten behoeve van mosbestrijding. Ook hebben wij de beschikking over de benodigde apparatuur voor een effectieve mollenbestrijding. Maar ook voor werkzaamheden als snoeien of maaien maken wij gebruik van ons eigen kwaliteitsvolle apparatuur.

Zorgeloos genieten dankzij tuinonderhoud door Reesink Hoveniers rondom Bilthoven

Reesink Hoveniers werkt met tuinonderhoud op maat, dit betekent voor u zorgeloos genieten van een goed onderhouden tuin in elk seizoen van het jaar.

U kunt bij ons terecht voor eenmalige werkzaamheden of een tuinonderhoudabonnement. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer in het jaar Reesink Hoveniers bij u langskomt. Dit kan variëren van wekelijks of maandelijks tuinonderhoud, tot minimaal één keer per half jaar.

U bespreekt met ons uw wensen voor het tuinonderhoud en wij maken voor u een planning. Het onderhoud wordt vervolgens, volgens dit plan en volgens uw wensen, door ons in uitvoering gebracht. Op deze manier kunt u in elk seizoen genieten van een prachtige tuin.

Woont u in Bilthoven of omgeving en wilt u meer informatie over tuinonderhoud van Reesink Hoveniers. Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?