heerdt2

Tuinonderhoud Amersfoort

Wij voeren tuinonderhoud uit in Amersfoort en omgeving. Wilt u ook het hele jaar door van uw tuin genieten? Schakel ons dan nu in!

Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw wensen, het ontwerp en de stijl van uw tuin. Wij houden rekening met het seizoen en zorgen ervoor dat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw tuin.

Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere onkruid wieden, blad ruimen, snoeien van bomen of hagen. Het hele jaar door zijn wij beschikbaar om uw tuin weer spik en span te maken. Naar overleg komen wij wekelijks, maandelijks of halfjaarlijks bij u langs.

Vakkundig tuinonderhoud

Onze kernwaarden zijn passie, kennis en het afleveren van kwaliteit. Wij zijn uw geschikte partner op het gebied van tuinen. Met al drie decennia aan ervaring in het hoveniersvak zijn wij niet meer weg te denken in de omgeving van Amersfoort. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en werken aan kleine particuliere tuinen maar ook grote landschapprojecten voor bedrijven of instellingen. Wij hebben meerdere landgoederen en landschappen in beheer.

Reesink Hoveniers is flexibel ingesteld, dit betekent dat wij onze werkzaamheden afstemmen op uw wensen. Elke tuin vraag om een andere benaderingswijze en met onze vakkennis en ervaring maken wij uw tuin weer piekfijn in order.

Met onze eigen tuingereedschappen en machines kunnen zijn effectief te werk gaan. Dit resulteert in het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij hebben professionele machines ten behoeve van mosbestrijding en mollenbestrijding. Ook hebben wij de beschikking over de benodigde apparatuur voor het snoeien of maaien van divers groen.

Tuinonderhoud in Amersfoort op maat

Reesink Hoveniers werkt met tuinonderhoud op maat, dit betekent voor u zorgeloos genieten van een goed onderhouden tuin in elk seizoen van het jaar.

Wij komen langs naargelang uw dat nodig vindt. Wij werken zowel eenmalige als op basis van een tuinonderhoudabonnement. Een abonnement kan variëren van wekelijks -, maandelijks onderhoud tot minimaal één keer per half jaar.

U bespreekt met ons uw wensen voor het tuinonderhoud en wij maken voor u een planning. Het onderhoud wordt vervolgens, volgens dit plan en volgens uw wensen, door ons in uitvoering gebracht. Op deze manier kunt u in elk seizoen genieten van een prachtige tuin.

Wilt u graag een nette tuin zonder inspanning. Velen in de regio Amersfoort zijn u al voorgegaan. Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan gezamenlijk de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?