151-221x300-3

Tuinhuis en blokhut Hilversum

Tuinhuis en blokhut Hilversum geleverd en geplaatst door Reesink Houtbouw. Vraag HIER uw catalogus aan met meer dan 350 bladzijden aan voorbeelden. Nu bij uw offerte-aanvraag een gratis tuinschetsontwerp.

Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of bekijk onze pagina Tuin&Terras.

Tuinhuisjes en blokhutten in grenen en douglas. Geïmpregneerd of gedompeld in vele kleuren. Met dakleer of EPDM, met dakshingles of geprofileerde aluminium dakpannen. Wij verzorgen uw bestrating rondom TUINHUIS of BLOKHUT, sluiten elektra aan en verbinden de hemelwaterafvoer aan dat van uw woning.

Reesink Hoveniers heeft ruime ervaring in de bouw van schuttingen, geluidsschermen, pergola’s, blokhutten, tuinhuisjes, veranda’s, etc. De bouwtechniek is door de generaties heen in de genen meegegeven. En daar zijn we best wel trots op. Kwaliteit, duurzaamheid en een strakke afwerking in elk bouwproject moet voor de klant zichtbaar zijn! Wij kunnen u goed adviseren in de keuze, de maat, houtsoort en houtdikte.

Levering van blokhutten en tuinhuisjes

Wij plaatsen en leveren niet alleen tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, pergola’s en prieeltjes. Reesink Hoveniers heeft het dealerschap van verschillende grote merken en is op de hoogte van nieuwe tuintrends! Onze tuinhout leveranciers hebben meer dan 10.000 tuinartikelen en 90% van het assortiment voorradig. Dit betekent voor u ruime keuze en snelle leveringen! Vraag naar de catalogus.

Tuin aanleggen

Uw tuin laten aanleggen door hoveniers met vakkennis, ervaring en een goede prijs-prestatieverhouding? Reesink Hoveniers is een allround bedrijf met een ruime expertise van bijna 35 jaar. Wij gaan voor kwaliteit, wat we doen doen we goed… als ons daarvoor de ruimte geboden wordt!

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?