heerdt2

Tuin in Almere

U wilt graag een nieuwe tuin. Of het nu een grote of kleine tuin betreft, of u nu kiest voor klassiek of strak en modern, wij staan u bij van ontwerp tot aanleg. Het aanleggen van een tuin kan nogal veel voeten in aarde hebben. Zo is het van belang om na te denken over het onderhoud dat de tuin zal vereisen, over het wel of niet aanleggen van een terras, en of u de tuin zelf wilt aanleggen of door een hovenier wilt laten aanleggen. Reesink kijkt graag met u mee en helpt u tot een mooi ontwerp te komen, en wij komen graag voor u naar Almere voor de aanleg!

Meer over onze dienstverlening tuinaanleg »

Tuinadvies nodig?

Loopt u vast bij het ontwerpen van uw tuin, of ziet u zelfs helemaal door de bomen het bos niet meer? Reesink helpt u graag. Onze tuinarchitect maakt voor u een origineel ontwerp, afgestemd op uw wensen. Ook een plan van aanpak voor de aanleg van uw tuin wordt in overleg met u gemaakt. En mocht u zelf aan de slag willen, dan staan wij u ook graag bij! Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over de inrichting van uw tuin met betrekking tot beplanting, bestrating en onderhoud. Zelfs voor gewoon advies komen wij graag naar Almere. Neem gerust even contact met ons op!

Lees verder over tuinontwerp »

Mogelijkheden voor uw tuin in Almere

Zoveel mensen, zoveel wensen. Uw eisen en voorkeuren staan voorop, maar vaak zijn er mogelijkheden waar u nog niet aan gedacht heeft – en daarnaast biedt Reesink Hoveniers veel diensten aan waar u misschien niet op had gerekend. Wellicht wilt u in uw nieuwe tuin een tuinhuis, een nieuwe schutting of een terras. Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn! Wij verzorgen als hovenier niet alleen de planten, maar zorgen voor uw volledige tuin; van het leggen van de tegels en het in elkaar zetten van de schutting tot zelfs de aanleg van een vijver. En wist u dat een tuin heel goed onderhoudsvrij kan zijn? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, of u nu kiest voor strak en modern of meer klassiek, bij ons bent u verzekerd van een mooie en complete tuin!

Zoekt u een hovenier en wilt u een offerte? Wij maken graag een offerte voor u klaar. Neemt u voor een offerte voor Reesink Hoveniers contact met ons op via het contactformulier of ons telefoonnummer: 036 522 3393.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?