Tuinaanleg Huizen

Tuinaanleg Huizen

Tuinaanleg Huizen: Tuinontwerp met blokhut en veranda, type Paiva,

In dit ontwerp wordt de aanwezige bestrating hergebruikt. De oude tambourbestrating laat zich goed combineren. De nieuwe bestrating van Geo Stretto Cannobio 30x60x6 in het antraciet vormt een mooi contrast.

In het tuinontwerp is het “tuinleven” verplaatst naar het achterste gedeelte. Het terras loopt vanuit de veranda door naar het buitenterras. Bij elkaar genomen ontstaat er een ruim terras enerzijds dat van de veranda, anderzijds verscholen in het groen.

Het voorste gedeelte van het tuinontwerp oogt rustig en geeft een voornaam karakter. De reeds aanwezige beplanting wordt grotendeels herplant in de borders die vanuit de woonkamer direct opvallen.

In het tuinontwerp komt de lengterichting drie keer terug. De plaatsing van de Pavia blokhut (400×800), de lengterichting van het tuinpad en als laatste de lengterichting van de borders en het gazon. De √©√©nderde – tweederde verhouding en het lijnenspel lopen vloeiend in elkaar over en is functioneel.

Meer tuinen van Reesink Hoveniers zijn te zien door op onderstaande button te klikken of op onze pagina: “Tuin & Terras”.

Voor de door de klant gegeven recensies klikt u hier.

[button title=”Meer info” textcolor=”#6b1212″ url=”https://reesinkhoveniers.nl/tuinaanleg-huizen/?preview_id=4508&preview_nonce=f9ef7c00f4&_thumbnail_id=-1&preview=true”]

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?