Tuinaanleg De Bilt

Tuinaanleg De Bilt

Tuinontwerp in de vorm van een schetsontwerp voor een tuinaanleg De Bilt. Het idee van een romantisch stadstuintje komt in dit ontwerp terug. Het terras moet groot genoeg zijn als leefterras en het plaatsen van potterie. Achter de aanbouw is plaats voor opslag van brandhout. Het cirkelvormig terras wordt omsloten door palen van kastanjehout of zwarte bamboe, 5 tot 8 cm. van elkaar geplaatst. Hierdoor ontstaat een half transparante wand met in het midden een doorgang naar het paadje van flagstones die midden door het cirkelvormige gazon loopt, onder de pergola door. Aan de achterzijde wordt het gazon omsloten door een strakke taxushaag. Het effect van cirkelvormen i.c.m. een half transparante wand laat bijgaande foto zien.

Beplanting: de half transparante wand wordt begroeid door doorbloeiende geurende klimrozen. De pergola wordt begroeid door een blauwe regen. Zo ontstaat groensfeer op niveau waardoor de privacy (t.o.v. de achterburen) extra wordt gewaarborgd. Bloeiende sierappels (net achter de half transparante wand) accentueren de doorgang naar het gazon en geven zodoende een diepere dimensie.

Een gratis tuinschetsontwerp kunt u hier aanvragen. Meer voorbeelden van onze projecten zijn te zien door te klikken op Tuin & Terras.

Bekijk ook eens de door de klant gegeven reviews.

Hierbij zijn foto’s te zien van projecten van Reesink Hoveniers.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?