Tuinonderhoud

Tuinonderhoud voor particulieren, bedrijven, instellingen, landgoederen en landschappen

bannersnoei

Reesink Hoveniers heeft 35 jaar onderhoudservaring bij particulieren, bedrijven, instellingen, landgoederen en landschappen. In de volgende diensten is goede expertise opgebouwd:

Onderhoud gazons

De maaiwerkzaamheden verlopen naar het aangeboden maaischema. De frequentie maaien bij particulieren en landgoederen is weer anders dan voor landschappen. Het ene object verlangt een Engels gazon, landschappen bijvoorbeeld weer wilde flora. Reesink Hoveniers kan daar flexibel op inspelen door het gebruik van de juiste maaimachines.

Voor mosbestrijding in gazons kunnen indien gewenst die machines ingezet worden die de oorzaak van mosgroei aanpakken. In combinatie met uitgebalanceerde meststoffen worden meer rigoureuze maatregelen voorkomen zoals het gebruik van ijzersulfaat e.a. chemische stoffen. Voor zowel particulieren als voor landschappen hebben wij voor mosbestrijding werktuigen uit Engeland ingekocht.

DSC00131

Vakkundig snoeien van tuinen

Met name voor het snoeien van (zeer) lange hagen, baroktuinen (buxusvormen), leilinden en taxuspyramiden kan Reesink Hoveniers snel en bekwaam werken. De daartoe specialistisch zelf ontworpen apparatuur voorkomt inzet van dure hoogwerkers. Daarnaast is er ervaring met bijvoorbeeld verjongingssnoei van te oud geworden hagen. Wij doen u graag een onderhoudsvoorstel en offerte.

Boomverzorging ook op moeilijke plaatsen

Of het nu gaat om het snoeien of rooien van bomen met de hoogwerker, begeleidingssnoei of snoeien en rooien op moeilijke plaatsen, Reesink Hoveniers kan dit in de meest moeilijke situaties. Klik op boomverzorging voor meer informatie.

slide_tuinonderhoud

Onderhoud bedrijfstuinen

De aanleg van een bedrijfstuin is sterk afhankelijk van het wensenpakket. Meestal staat de zakelijke uitstraling en de doelmatigheid hoog op het verlangslijstje. Daarbij speelt natuurlijk het kostenaspect van het onderhoud ook een rol. In relatie tot de de ruimte die het bedrijf voor groenvoorziening heeft gereserveerd kan men bij de inrichting denken aan het ontwerpen van een ruimte voor rokers, lunchgelegenheid of gewoon een plek om tijdens de koffiepauze te relaxen.

Afhankelijk van het type bedrijf (wagenpark, personeelsbezetting, kantoor, fabriek of eenmanszaak), is er veel mogelijk. Het ontwerp als ook het onderhoud van een bedrijfstuin doet het succes van bedrijfsvoering vermoeden! Daarom kan Reesink Hoveniers aan uw eigen succes bijdragen! Wij spelen adequate en kostenbesparend in op het terrein- en tuinonderhoud, met of zonder onderhoudscontract.

Wij zijn compleet ingericht op alle facetten van aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen. Ook bij renovatie van bestaande bedrijfstuinen, bestratingen of het detecteren van ondergrondse leidingen als data, electra, gas, riool- en hemelwaterafvoer, kunnen wij u van dienst zijn. Wij nodigen u uit om via onze website een juist beeld te krijgen van onze manier van werken, zie ook het menu projecten. Als collega-ondernemer hopen wij u graag geheel vrijblijvend te ontmoeten, zie ook de bedrijfstuinen van Reesink Hoveniers.

Mollenbestrijding

Voor mollenbestrijdig zijn alle licenties verkregen. Inspelend op de alsmaar veranderende wetgeving is door Reesink Hoveniers de benodigde apparatuur aangeschaft voor efficiënte mollenbestrijding. Desgewenst ook in de verhuur.

62

Tuinonderhoud

Onderhoud van groen in de breedste zin van het woord is het belangrijkste onderdeel binnen onze bedrijfsvoering en past daarom uitstekend binnen het referentiekader. Onderhoud van tuin en park vraagt een noodzakelijke frequentie in het aantal bezoeken, daarom besteden wij daar alle zorg aan! Wij kunnen, indien gewenst, u referenties aanbieden vanaf 1983; opdrachtgevers die tot vandaag de dag elke keer weer bij ons terug komen. Dan is er sprake van wederzijdse waardering in een goede vertrouwensrelatie.

Meer diensten

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?