P3170107-300x225

Boomverzorging Zeewolde

Tot de expertises van Reesink Hoveniers behoort boomverzorging, wij voeren dit uit in de regio van Utrecht. Zowel particulieren als bedrijven scharen wij als onze klanten.

Bij elke klus staat het resultaat voorop. Met ons doel een tevreden klant en een goed verzorgde boom hebben wij al veel succesvolle klussen uitgevoerd. De medewerkers van Reesink Hoveniers zijn gediplomeerd. Hierdoor gaan we, in Utrecht en omgeving, zeer verantwoord en efficiënt te werk.

Toppers in boomverzorging te Utrecht

Al onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s. Samen met drie decennia aan ervaring zijn wij in staat vakwerk te leveren.

Reesink Hoveniers levert het gehele pakket aan boomverzorging, wij weten hoe we met een boom moeten omgaan en hebben enkel gecertificeerde boomverzorgers in dienst.

Onze werkzaamheden bestaan uit het snoeien, rooien, kappen en vellen van bomen. Ook verwijderen we boomstronken en lossen we ziektes en plagen bij bomen op.

Boomverzorging ook op moeilijke te bereiken plaatsen

Woont u in Utrecht en heeft u een boom die moeilijk te bereiken is? Wij zijn instaat om elke boom de snoeien en/of rooien. Zelfs de hoogste bomen zijn voor ons bereikbaar.

Met behulp van een hoogwerker kunnen we de boomverzorging uitvoeren op de moeilijkste plaatsen. Soms is er geen ruimte voor een hoogwerker en moeten er toch takken gesnoeid worden omdat deze een gevaar kunnen vormen. In dat geval maken we gebruik van een gecertificeerde klimset.

Meer informatie over boomverzorging?

Bent u woonachtig in Utrecht en heeft u een hoge boom in uw tuin staan die het zonlicht tegen houdt? Of een boom die uzelf niet kunt bereiken? De vakmensen van Reesink Hoveniers hebben de beschikking over veel ervaring, vakkennis en liefde voor het vak. Wij nemen de boomverzorging op een professionele manier voor u uit handen.

Wij inspecteren de boom altijd alvorens wij tot actie overgaan. Wij gaan met u in overleg om tot een gericht actieplan te komen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Utrecht. Dit is op een half uurtje rijden van Utrecht.

Conifeer-rooien-Zeewolde-169x300
Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?