Boomverzorging Soest

Naast hovenierswerkzaamheden valt boomverzorging in de regio Soest tot onze specialiteiten.
Deze werkzaamheden voeren wij zowel uit voor particulieren en bedrijven.

Ervaring en kennis is cruciaal betreft boomonderhoud. Elke boom is anders en dienst specifieke aandacht te krijgen. Professioneel beheer kan de levensduur van bomen met tientallen jaren verlengen en u aanzienlijke besparingen opleveren.

Reesink Hoveniers werkt enkele met gediplomeerde boomverzorgers. Met onze expertise zijn wij in staat om uw bomen optimaal te verzorgen.

Deskundige boomverzorging in Soest

Reesink Hoveniers heeft enkel specialisten in dienst. Voor iedere klus hebben wij de benodigde gereedschappen, kennis en ervaring. Dit komt zowel de kwaliteit van ons werk als de veiligheid ten goede.

Naast het op een juiste manier kappen, snoeien en planten van bomen, verwijderen wij boomstronken en bestrijden ziektes of plagen bij bomen. Met al drie decennia ervaring zijn wij instaat uw stukje natuur op een juiste wijze te onderhouden.

Boomverzorging ook voor moeilijk te bereiken bomen

Heeft u hulp nodig met het snoeien/rooien van een moeilijk bereikbare boom? Reesink Hoveniers heeft professionele gereedschap en machines in huis om u effectief van dienst te zijn. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Soest en helpen u graag verder.

Met behulp van een hoogwerker kunnen wij de boomverzorging ook uitvoeren op moeilijke plekken. Wanneer er geen ruimte is voor een hoogwerker maken wij gebruik van een gecertificeerd klimset. Wij zijn in staat om elke boom te snoeien.

Meer informatie over het verzorgen van bomen door Reesink Hoveniers?

Heeft u last van een boom die dreigt om te vallen? Heeft u een boom die lastig te bereiken is? De vakmensen van Reesink weten wel raad! Wij hebben alles in huis om uw boomzorgen op een professionele manier weg te nemen.

Wij werken via een stappenplan, na het inspecteren van de boom gaan wij met u in overleg om tot een gericht actieplan te komen.  

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde. Dit is op een half uurtje rijden van Soest.

“Boomverzorging”