7-300x169

Boomverzorging Hilversum

Onder onze specialiteiten valt boomverzorging wat wij uitvoeren in de regio Hilversum. Deze werkzaamheden voeren wij zowel uit voor particulieren en bedrijven.

Bij het onderhouden van bomen is ervaring en kennis cruciaal. Elk soort boom heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. Onze kennis kan de levensduur van uw bomen aanzienlijk verlengen.

Reesink Hoveniers werkt enkele met gediplomeerde boomverzorgers. Met onze expertise zijn wij in staat om uw bomen optimaal te verzorgen.

Veilige boomverzorging in Hilversum

Voor iedere klus hebben wij de benodigde gereedschappen, kennis en ervaring. Dit komt zowel de kwaliteit van ons werk als de veiligheid ten goede.

Naast het op een juiste manier kappen, snoeien en planten van bomen, verwijderen wij boomstronken en bestrijden ziektes of plagen bij bomen. Met al drie decennia ervaring zijn wij instaat uw stukje natuur op een juiste wijze te onderhouden.

Boomverzorging voor moeilijk te bereiken plekken in Hilversum

Heeft u een boom die op omvallen staat? Of heeft u hulp nodig bij het snoeien van uw boom? Reesink Hoveniers heeft professionele gereedschap en machines in huis om u effectief van dienst te zijn. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Hilversum en helpen u graag verder.

Met behulp van een hoogwerker kunnen wij de boomverzorging ook uitvoeren op moeilijke plekken. Wanneer er geen ruimte is voor een hoogwerker maken wij gebruik van een gecertificeerd klimset. Wij zijn in staat om elke boom te snoeien.

Meer weten over boomverzorging door Reesink Hoveniers?

Wij lossen graag uw boomzorgen op. Reesink Hoveniers beschikt over geavanceerde machines die tezamen met onze vakmensen zorgt voor een goede combinatie. Vrijwel elk boom gerelateerd probleem is door ons op te lossen.

Wij werken via een stappenplan, na het inspecteren van de boom gaan wij met u in overleg om tot een gericht actieplan te komen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in Zeewolde. Dit is op een half uurtje rijden van Hilversum.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?