heerdt2

Reesink Hoveniers: stratenmakers in Almere

Bij een nieuwe tuin wilt u waarschijnlijk ook een nieuw terras en nieuwe paden, passend bij de vernieuwde look van uw voortuin of achtertuin. Reesink Hoveniers is ervaren in het bestraten van terrassen, opritten en paden. Wij hebben de kennis en machines in huis om uw bestrating te leggen. En wij leggen niet alleen bestrating aan huis, zoals uw oprit of terras, maar ook buiten bedrijfspanden! Dus zit uw bedrijf in de omgeving Almere of woont u daar, neem dan gerust even contact met ons op!

Contact met Reesink Hoveniers »

Veel bestratingsmogelijkheden zoals, natuursteen, grind en meer

Wij hebben veel ervaring in het leggen van bestrating als hoveniersbedrijf. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw terrasbestrating leggen. Samen met u kijken we naar welke tegels het beste gebruikt kunnen worden om aan te sluiten op uw wensen. Daarbij hoeft u niet alleen aan standaard tegeltjes te denken; wij leggen eveneens (bak)stenen, natuursteen en zelfs grind. Maar het kan nog mooier: wij kunnen ook sierbestrating leggen ter verfraaiing van uw tuin. Kijk bij de voorbeelden op onze website en neem contact op om andere mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de tuinaanleg- en bestratingsmogelijkheden »

Vakkundig hoveniersbedrijf in de buurt van Almere

Een onafhankelijke stratenmaker inhuren kan de prijs hoog doen oplopen. Echter, wij kunnen u ook helpen van ontwerp tot afronding van uw nieuwe tuin voor een mooie prijs. En omdat Reesink Hoveniers alle machines en kennis in huis heeft, kunnen wij de aanleg van een tuin en de bestrating ervan zo regelen dat alles zo efficiënt mogelijk geregeld wordt en kunt u op die manier kosten besparen. Wij komen natuurlijk ook gerust naar Almere om u advies te geven over bestrating en u op die manier te helpen.

Zoekt u een hovenier en wilt u een offerte? Wij maken graag een offerte voor u klaar. Neemt u voor een offerte voor Reesink Hoveniers contact met ons op via het contactformulier of ons telefoonnummer: 036 522 3393.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?