zevenboom-300x169

Tuinonderhoud Laren, Blaricum, Huizen, Hilversum

Tuinonderhoud Laren, Blaricum, Huizen, Hilversum: Reesink Hoveniers is het allround hoveniersbedrijf voor al uw tuinonderhoud. Sinds 1982 hebben wij ons toegelegd op het TUINONDERHOUD rondom particuliere tuinen en grotere tuinen in het Gooi.

Tuinonderhoud: op elk terrein veelzijdig!

Door de ervaring die is opgedaan op het terrein van landgoederen & landschappen, rondom instellingen & VvE, op het gebied van bedrijfsterreinen en parken bieden wij onze expertise aan. Doe uw voordeel met Reesink Hoveniers 24/7 inzetbaar ook bij calamiteiten! U heeft altijd één aanspreekpunt, er is geen bureaucratische rompslomp… wat u van ons verlangt voeren wij adequate uit. Raadpleeg hier de door de klant gegeven reviews en klik op contact voor uw offerte-aanvraag.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Een compleet ingericht bedrijf voor al uw maaiwerkzaamheden. Maaischema’s als dat van ruw gras, bloemenweide of een Engels gazon kan naar uw wensen samengesteld worden. Ook het opnieuw conditioneren van uw gazon (mosbestrijding) kunnen wij zonder al te rigoureuze maatregelen uitvoeren.
  • Volledige kennis en ervaring op vormsnoei, onderhoudsdunning en boomverzorging.
  • Mollen- en gladheidsbestrijding.
  • Beplantingsschema’s die duurzaam en onderhoudsarm onderhoud garanderen.
Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?