Vlonder Zeewolde

Geplaatst op

Vlonder Zeewolde

Vlonder Zeewolde: deze week is een vlonder aangelegd aan de Kleine Beer in Zeewolde. Deze vlonder is opgebouwd uit het zeer duurzame Keruing hout. Keruing heeft de eigenschap minder te werken dan bankirai.

Wilt u ook een vlonder aanleggen? Neem dan contact op en ontvang naast een offerte een gratis tuinontwerp! Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Vraag uw brochure aan met 360 pagina’s informatie over vlonders, tuinhuisjes, blokhutten, veranda, pergola, etc. Of bel (06.57.08.9944) Reesink Houtbouw voor gedegen advies rondom alles wat te maken heeft met houtbouw in uw tuin.

Hoveniers Soest Tuinaanleg - Reesink Hoveniers

VLONDER ZEEWOLDE

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers