Tuinhuisjes en blokhutten Hilversum

Geplaatst op

Tuinhuisjes en blokhutten Hilversum

Tuinhuisjes en blokhutten Hilversum: vandaag is voor een kinderdagverblijf een tuinhuisje in Hilversum geplaatst. Reesink Hoveniers (Reesink Houtbouw) levert en plaatst tuinhuisjes en blokhutten in de regio Hilversum. Vraag hier uw gratis catalogus aan.

Reesink Hoveniers combineert de bouw van uw tuinhuis of blokhut met tuinaanleg en bestratingen. Doe u voordeel en vraag een gratis tuinontwerp aan bij ons tuinontwerpbureau. Kijk voor voorbeelden eens op onze pagina Tuin & Terras.

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews en vraag een gespecificeerde offerte aan. Ook voor al uw tuinonderhoud en boomverzorging.

Klik hier voor tuinschermen en schuttingen

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers