Tuinaanleg Zeewolde landschapstuin

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde landschapstuin

Reesink Hoveniers heeft een tuinaanleg Zeewolde landschapstuin beplant met heestergroepen en borders bestaande uit vaste planten. De basis van deze tuinaanleg was al in 2016 voltooid. Het project is afgerond door de net voor de winter ingezaaide gazons te bemesten en dus ook de beplanting te voltooien. Op bijgaande foto’s is goed te zien dat de horizontale lijnen van de hagen opgaan in de horizontale lijnen van het landschap.

De beplanting is zo aangelegd dat privacy en beschutting tegen de wind door de heestergroepen (en hagen) zo optimaal mogelijk is. Meer op de voorgrond en langs de aangelegde terrassen zijn borders aangelegd met hogere sierwaarde.

Voor tuinaanleg, tuinontwerp en offerte kunt u hier een aanvraag doen. Meer voorbeelden van projecten zijn te zien door te klikken op Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers