Tuinaanleg Soest uitbreiding bestrating

Geplaatst op

Tuinaanleg Soest uitbreiding bestrating

Tuinaanleg Soest uitbreiding bestrating. Een vanouds steil, vanaf het gebouw aflopend gazon is vervangen om uitbreiding van terrassen mogelijk te maken. Daarom is een tuinmuur op voldoende ruimte langs de seniorenappartementen aangelegd naar een ontwerp van Reesink Hoveniers. Dus direct voor de appartementen zijn de terrassen verbreed. De bestaande bestrating is aangelegd met dezelfde tegels bestaande uit Oud Hollandse betontegels, antraciet 50×50. Het beplantingsplan is zoveel mogelijk aangepast om meer privacy te waarborgen. De tuinmuur is opgetrokken met beplantingselementen. In de muur zelf loopt de beplanting door in de border. Zodoende wordt de geringe breedte van de overblijvende borders optimaal besteed. Voor de muur is een lage border aangelegd zodat auto’s uit de tegenoverliggende carport niet tegen de keermuur aan kunnen rijden. Tegenover de tuin, naast de carport is een gemeenschappelijk terras mogelijk wanneer leegstaande parkeerplaatsen daarvoor worden gebruikt.

Meer voorbeelden zijn te zien via de link: Tuin & Terras.

Een gratis tuinschetsontwerp met transparante offerte is hier aan te vragen. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers