TUINAANLEG SOEST dakterras

Geplaatst op

TUINAANLEG SOEST dakterras

Deze week is in Soest aan het Nieuwerhoekplein een daktuin aangelegd. Basis is een groen dak door kunstgras aan te leggen. Reesink Hoveniers is dealer van de kunstgrasboer en heeft tijdens dit project het type Veluwe 26 gelegd. Dit is het meest geleverde kunstgras vanwege de natuurlijke uitstraling. Voor een dakterras zijn speciale platen nodig waarop het kunstgras gelegd kan worden. De meeste oneffenheden van het dak worden dan weggewerkt en de ontwatering blijft goed.

Op het terras zijn mooie solitairs geplaatst geleverd door de handelskwekerij Planta in De Bilt. Blikvanger is een prachtige Olijfboom die grotendeels een grote witte muur bedekt. Verder zijn o.a. een Oleander geplaatst (Nerium oleander) en een grote Pinus sylvatica Fastigiata. Deze laatste is geschikt vanwege zijn zuilvorm en dus compact van groei is.

Meer indrukken van ons werk is te vinden via het menu projecten of via TUIN & TERRAS. Vraag ook een offerte aan via contact en profiteer van een gratis tuinschetsontwerp!

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers