TUIN AANLEGGEN NAARDEN

Geplaatst op

TUIN AANLEGGEN NAARDEN

TUIN AANLEGGEN NAARDEN

Deze week is begonnen met de sloop van een tuin in Naarden. De achtertuin wordt vergroot door een tussenmuur weg te halen. De oude ligusterhaag en een deel van de laurierhaag is al met de sorteerknijper weggehaald. Daarvoor in de plaats wordt een luxe schutting geplaatst. Het terras wordt opnieuw aangelegd en vergroot met 60x60x3 Chinees hardsteen.

De oude waalformaatklinkers van de oude oprit worden hergebruikt voor de entree.

Ook uw tuin aanleggen in Naarden: ga dan naar contact en vraag een offerte aan met een gratis tuinschetsontwerp. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers