Grondwerk en bestratingen in uw regio

Geplaatst op

Grondwerk en bestratingen in uw regio

– Grondwerk en bestratingen in uw regio snel en vakkundig gerealiseerd. Reesink Hoveniers verzorgd al uw bestratingen voor oprit, parkeerplaats, terras en tuinpaden.Gratis tuinontwerp vooraf met bijbehorende offerte, gedegen vakmanschap en goede afwerking behoren standaard tot onze service. Voor meer informatie kunt u deze site raadplegen. Aanvragen door op deze link te dubbelklikken: contact. Voorbeelden zijn te zien via deze link: Tuin & Terras VOORBEELDEN. 

Op bijgaande foto’s wordt een achtertuin klaar gemaakt voor de inrichting van een moestuin. Snoeiafval, coniferen en stobben worden daarom machinaal verwijderd. Door het gebruik van een 2,5 tons rupskraan wordt de toegankelijkheid en de wendbaarheid vergroot zonder daarbij schade aan te richten aan bijvoorbeeld bermen van het openbaar groen.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers