Bestrating Harderwijk

Geplaatst op
Klik hier voor meer informatie

Bestrating Harderwijk

Bestrating Harderwijk. Voor het straatwerk is een grindpad verwijderd. Door inzet van een smalle rupskraan en een wiellader is op arbeidskosten (opperwerk) bespaard. De bestrating bestaat uit gebruikte 50×50 betontegels. Deze tegels zijn afkomstig van een andere tuinaanleg in Harderwijk die gelijktijdig is uitgevoerd.

Vraag hier offerte aan voor al uw bestrating Harderwijk.

Meer voorbeelden van bestratingen zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras. Raadpleeg hier gegeven referenties. Reesink Hoveniers is veelzijdig in dienstverlening.

Tuinaanleg Harderwijk voorbeelden

Bestrating Harderwijk

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers